L

 • Generatie Y werknemers inspireren en behouden
  Een van de belangrijkste strategieën om de productiviteit op alle niveau’s te optimaliseren, is het op de juiste manier motiveren en inspireren van het personeel. Dat kan echter weleens lastig zijn, vooral wanneer het jonge mensen betreft. Voor generatie Y (van 18 tot 29 jaar) is een aparte aanpak nodig.

   

 • 4 tekenen dat medewerkers te veel stress hebben
  Werkdruk is niet per direct slecht: druk op de ketel motiveert om door te pakken. Maar te veel stressen is op de werkvloer kan resulteren in overwerkte medewerkers: de burn-out. Deze vier tekenen zijn red flags dat er structureel veel stress is op de werkvloer:

   

 • “Ook ATS moet passen bij toekomstperspectief”
  Waar de ene organisatie nu al investeert in die goede IT-student die over drie jaar de arbeidsmarkt opgaat, moet de andere een sterke voorselectie instellen om het doorploegen van 250 motivaties te voorkomen. Recruitment betekent voor elk bedrijf iets anders en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. HROffice vroeg drie HR-directeuren naar hun visie op de toekomst.

   

 • Tien tips om ziekteverzuim te voorkomen
  De oranjekoorts is voorbij, dus ook het aantal oneigenlijke ziekmeldingen zal weer afnemen. Toch valt er nog steeds een hoop te doen om het verzuim verder naar beneden te krijgen. We geven tien tips hoe u dat kunt doen.

   

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>