Monsterboard lanceert nieuwe merkcampagne Millennials

Door Sander de Bruijn

Op 5 september 2016 lanceert Monsterboard een nieuwe merkcampagne gericht op jong talent. Over een aantal jaar bestaat werkend Nederland voor meer dan de helft uit millennials, de generatie die nu tussen de 18 en 35 jaar oud is*. Nog nooit was een generatie meer digital minded, maar het is ook een generatie die een af en toe een steuntje in de rug nodig heeft. Zodat zij het optimale kunnen halen uit hun carrière.

Ontmoet MONSTER, onze nieuwe merkmascotte. Monster ziet jouw potentie. Monster komt je halen. Voor de baan die jij verdient. Monster is het gezicht van onze nieuwe grootschalige Europese campagne waarin we veel high impact media inzetten. De campagne is er op gericht om de naamsbekendheid van Monsterboard verder te vergroten onder de millennial doelgroep en zo nog meer kwalitatieve kandidaten aan te trekken. Zo wordt jouw vacature op Monsterboard.nl nóg sneller gevonden door relevante kandidaten en vindt je nog meer talent in onze CV Database.

DRIE WEKEN RADIO & SPOTIFY
We laten Monster bijna drie weken los op de grote radiostations Q-Music, Radio 538, Sublime FM, 100%NL, 3FM en Slam! FM – zenders die veel beluisterd worden onder de doelgroep. Hiermee bereiken we twee derde van de millennials en nog eens 60% van de 35-49 jarigen in Nederland. Omdat millennials veelvuldig gebruikmaken van music on demand, zijn we naast traditionele radio ook te horen op streamingdienst Spotify en verschillende online radio stations.

DIGITAL OUTDOOR IN GROTE STEDEN
2.6 miljoen mensen zullen Monster tegenkomen op de digitale billboards in 16 verschillende plaatsen door Nederland. Deze outdoor advertising zal vooral te zien zijn op stations en druk bezochte locaties in de grote steden, zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

ONLINE IMPACT OP EEN SLIMME MANIER
Wil je millennials bereiken, dan ben je online goed vertegenwoordigd. Dit geldt voor jouw vacature, maar ook voor onze campagne. Monster jaagt online op talent door op social media en andere online platforms aanwezig te zijn met impactvolle uitingen. Met een slimme online strategie komt Monster je halen voor de baan die jij verdient.

Wij laten Monster los op 5 september!

Zorg ervoor dat de vacatures van jouw bedrijf dan op Monsterboard.nl staan om optimaal te profiteren van onze grootschalige campagne.

Want Monster gaat op jacht naar het talent dat jij verdient. Talent kan zich niet verstoppen voor Monster. En Monster stopt nooit!

Banen. Advies. Grrr. Monsterboard. Ga voor beter.

Ga voor meer informatie ga naar monsterboard.nl/talentdatjijverdient of bel 0800 023 19 48
*1 PWC: Millennials at work
*2 World of Work 2016

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>