L

 • Kandidaten online bereiken
  Het is geen geheim dat bepaalde technische functies of vacatures in de IT/ICT lastig te vervullen zijn. Kandidaten zijn schaars en ze zitten niet allemaal te wachten op berichtjes en mailtjes met aanbiedingen. Maar dat betekent niet dat ze totaal niet geïnteresseerd zijn! Ze zijn het alleen beu dat er zo aan ze getrokken wordt.

   

 • Meest gezochte functies in 2014
  Het leuke aan een nieuw jaar; data over het volledige vorige jaar komt beschikbaar! We hebben weer gekeken wat de meest gezochte functies waren in 2014. Welke banen waren populair bij werkzoekenden?

   

 • Monsterboard en NU.nl bundelen krachten
  Met gepaste trots kondigen wij aan dat Monsterboard gaat samenwerken met NU.nl van mediabedrijf Sanoma. De vacatures van Monsterboard zullen te vinden zijn op NUwerk.nl, het vacatureplatform van NU.nl, de grootste nieuwssite van Nederland.

   

 • Driekwart vindt zichzelf beter dan eigen manager
  Opvallende resultaten van een recente poll: maar liefst 74% van werkend Nederland denkt dat hij beter werk kan leveren dan zijn manager. Misschien wordt het voor deze medewerkers tijd om zelf manager te worden stelt Gian Zandonà. Maar toch heeft slechts 12% de ambitie om door te groeien naar bijvoorbeeld deze managementfunctie.

   

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>