L

 • Monsterboard en NU.nl bundelen krachten
  Met gepaste trots kondigen wij aan dat Monsterboard gaat samenwerken met NU.nl van mediabedrijf Sanoma. De vacatures van Monsterboard zullen te vinden zijn op NUwerk.nl, het vacatureplatform van NU.nl, de grootste nieuwssite van Nederland.

   

 • Driekwart vindt zichzelf beter dan eigen manager
  Opvallende resultaten van een recente poll: maar liefst 74% van werkend Nederland denkt dat hij beter werk kan leveren dan zijn manager. Misschien wordt het voor deze medewerkers tijd om zelf manager te worden stelt Gian Zandonà. Maar toch heeft slechts 12% de ambitie om door te groeien naar bijvoorbeeld deze managementfunctie.

   

 • “Een medewerker die zichzelf managet, is succesvoller” – interview David…

   

 • Nieuw rapport: Op weg naar Beter
  Ook al blijven de vacatures maand na maand stijgen, zijn professionals al meer meer op zoek naar een andere baan? Uit onderzoek naar de mobiliteit en motivatie van de Nederlandse beroepsbevolking blijkt dat werknemers het al minder risicovol vinden om van baan te wisselen dan vorig jaar! Lees meer in ons nieuwe rapport: Op weg naar Beter.

   

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>